Antwoord op veel gestelde vragen

Een ontwerp is en komt er niet zomaar. Tijdens een grondige briefing bespreken we samen jouw wensen en verwachtingen; waarbij we aan de hand van stijlvoorbeelden zullen bekijken wat je wel of niet aanspreekt. Aansluitend ontvang je ter verificatie een heldere terugkoppeling en zal er tijdens het ontwerpproces steeds voldoende gelegenheid zijn om te reageren op de ontwerpen, die in dialoog met jou ontstaan. Het is daarmee in feite onmogelijk dat je eindresultaat niet mooi zult vinden.

Ontwerpen is een dienstverlenend maatwerk proces dat geheel is afgestemd op de specifieke wensen van jou als opdrachtgever. Daardoor zullen zowel de omvang als de kosten per project variëren. Uiteraard kun je altijd een offerte op maat bij ons aanvragen. 

Als full service ontwerpbureau kunnen wij de vólledige verwezenlijking van een website voor je faciliteren. Wij leveren ons webdesign tot in de puntjes verzorgd, voorzien van alle benodigde werkinstructies en documenten aan voor technische realisatie. Dit kan via een van onze technische partners of via een technische partij die je zelf aandraagt. Natuurlijk regelen wij indien gewenst dan ook de domeinregistratie en hosting voor je! 

Nee, je hebt een volledig vrije keuze welke diensten je van ons afneemt en dus ook waar en hoe je het uiteindelijke drukwerk laat vervaardigen. Echter raden wij je wél aan om de professionele drukwerkbegeleiding door ons te laten verzorgen, om teleurstellingen ten aanzien van de uiteindelijke drukwerkkwaliteit te voorkomen! 

Hoewel wij onze creatieve gedachten zeer graag tekstueel tot uiting brengen. En we onze passie voor schrijven zéker ten gunste van jouw communicatiemiddelen zullen inzetten door: een pay-off voor te bedenken, je te verassen met een mooie pakkende titel voor een brochure, aangeleverde teksten zeer kritisch bekijken en de redactie van je communicatiemiddel(en) voor je kunnen verzorgen. Zullen wij voor het schrijven van grote hoeveelheden tekst een beroep doen op een van onze tekstschrijvers.

Hoewel er natuurlijk een gemeenschappelijke deler is, kan grofweg worden gezegd dat: een reclamebureau zich vooral richt op ‘adverteren’, terwijl een ontwerpbureau zich richt op ‘informeren’. Denk daarbij bijvoorbeeld aan boeken, plattegronden en bijsluiters: waar de effectieve en inzichtelijke overdracht van de informatie centraal staat. Daarbij ontwerpt een reclamebureau vooral vanuit een marketingstrategie, terwijl een ontwerpbureau de nadruk op design esthetiek zal leggen. Een ‘stijl’ die vanwege zijn hogere waarde van bezieling en authenticiteit, overigens steeds populairder wordt!

Wij zouden heel graag van je vernemen wat je vraag is en zullen deze met alle plezier beantwoorden!